Wie zijn wij

Ontdek meer over Sérénité door te klikken op onderstaande buttons:

Bij Huidverzorgingsstudio Sérénité bent u welkom voor professionele schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam. Wij streven naar een behandeling in een serene omgeving, waarbij privacy is gewaarborgd. Ons vakkundig advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en continue bijscholing.

_DSC6720
 Huidverzorgingsstudio Sérénité is in Amersfoort gevestigd en sinds 1997 in de wijk Nieuwland. U kunt gratis en direct voor de deur parkeren. Vanuit de praktijk heeft u vrij zicht op de tuinzijde, hetgeen het rustgevende karakter van de salon benadrukt.

_DSC6724
Wij ambiëren aandacht voor iedere cliënt, hierdoor ontvangt u een exclusieve behandeling met deskundig advies. Rust & harmonie in combinatie met onze vakkundige kwaliteiten en hoogwaardige producten zorgen ervoor dat wij u een resultaatgerichte behandeling kunnen aanbieden. Daarnaast geven wij u een persoonlijk advies voor uw verzorging thuis, waardoor de duurzaamheid van de behandeling wordt verlengd.

_DSC6727  Nadat ik in 1989 ben geslaagd voor de basisopleiding schoonheidsverzorging, heb ik de voortgezette opleiding gevolgd en vervolgens de visagie-opleiding met succes afgerond. Na deze studie ben ik mij gaan specialiseren in bindweefselmassage, definitieve ontharing en heb ik deelgenomen aan professionele, gespecialiseerde, vakmatige na- en bijscholing.

In 1991 open ik mijn eigen Lancaster Schoonheidssalon bij Douglas te Ede. In de jaren ’90 heb ik bovendien met veel plezier voor de klas gestaan bij het OLB (nu IMKO) te Amersfoort. In 1997 open ik mijn huidverzorgingsstudio te Amersfoort met als specialisme huidverbetering. Hierin werk ik met hoogwaardige producten en specialistische salonbehandelingen van het gerenommeerde merk Gantineau.

De allerlaatste behandeltechnieken en –methodes volg ik op de voet, waardoor ik altijd een unieke, aangepaste behandeling met thuisadvies kan geven. Ik wil graag mijn kennis blijven overdragen, daarom ben ik een erkend KOC-leerbedrijf, hetgeen betekent dat ik stagiaires begeleid tijdens hun studietijd.

Wij zijn aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging. Vanuit deze branche-organisatie worden wij voorzien van literatuur, bijscholing.

Wij staan voor de volgende specialisaties geregistreerd:

– elektrisch ontharen
– lichtontharing
– manuele lymfdrainage
– pincements massage

Hierdoor kunt u voor de diverse behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding via uw zorgverzekering.